mandag 28. desember 2009

Traumekjolen er ferdig

Hvorfor jeg kaller dette en traumekjole? Fordi jeg satt i Tromsø og strikket på den mens min kjære lå hardt skadet i respirator etter en alvorlig bilulykke. Med tankene på en helt annen plass en i strikkeheftet.som ble liggende igjen hjemme, ble det en god del strikking og like mye som måtte rekkes opp. Til slutt måtte jeg bare dikte slutten av mønsterrapportene. Det gikk med litt over 3 og ett halvt nøste Mor Åse Babyull og noen rester sisu i mønsterfargene. Billig kjole!

lørdag 12. desember 2009

I denne søte juletid er ikke alt bare fryd og gammen...

I går kveld fikk vi den tragiske beskjeden om at vår kjære pappa og kjæreste hadde vært innblandet i en voldsom kollisjon med en tankbil, og var alvorlig skadet. Etter å ha gått ved siden av meg selv som en utenforstående et helt døgn, og lurt hva livet skulle by på nå, er det nå klart at han overlever. Men med mange åpne alvorlige brudd og skader, går vi en jul med mange telefoner vedr hans tilstand og enda flere operasjoner i møte. Men nå sies det at herfra skal det bli bedre og bedre, om ikke helt god så iallefall lever han.

Og slik så dekkene på tankbilen ut.........på vinterføre i nordland.

lørdag 5. desember 2009

Kjole på pinnene


Har bestemt meg for å bruke opp noe av garnrestene som ligger og slenger rundt omkring...... Denne kjolen stod i Familien for et par uker siden og jeg tenker den er ferdig til jul. Det sorte garnet er Mor Åse Babyull og de andre fargene er rester av Sisu, med andre ord, tynt garn.

Herrelester..


Har endelig klart å strikke sokker til andre enn meg selv, disse tre parene er ca str 41-42!!!!!!!!og skal pakkes inn og legges under diverse juletre på julaften.

Om meg

Bildet mitt
Hjemmeværende og litt jobb som BPA ved siden av. Fortsatt mamma til 5, selv om dem to eldste snart har nådd meg igjen. Kjøpt meg leilighet og funnet verdens beste kjæreste. Kunne ikke hatt det bedre enn nå. Selv om det fortsatt er skjær i sjøen. Veien blir til mens man går.

Følgere