tirsdag 28. september 2010

Nordlandskofte montering......

Det er første og siste gang jeg prøver meg på koftestrikk. Plages med montering da jeg ikke har gjort dette før. Håper noen stikker meg med pinnene hvis jeg glemmer hva jeg har sagt.....

Multnomah sjal







Av restene til Still Lighten begynte jeg på sjalet Multnomah, fikk selvfølgelig for lite garn og måtte strikke ferdig med rosa Sisu. Måtte ikke men butikken var stengt og jeg hadde ikke yid til å vente til den åpnet igjen:)

mandag 27. september 2010

Still Light og Tykt skjerf a`la MariannAn











Endelig ferdig med min Still Light, strikket i Arwetta på pinner nr 3. Deilig garn å strikke med. Har ikke strikket forhøyning i nakken da jeg fikk så stygge hull ved økningene. Skjerfet er strikket etter MariannAn sin oppskrift, men jeg har ikke strikket det like langt som hennes. Det gikk med fem hesper Balder på pinne nr 9.

mandag 20. september 2010

Fleecelue.....




I kveld har jeg sydd lue til Karoline. Brun Polarfleece, sydd med overlockkanter og heklet band med treperler knyttet i toppen for å holde frynsene sammen.

Lester til vinteren







Har hatt litt lestestrikking på pinnene. Ankelsokkene med flettemønster var artige å strikke. De rosa er Peru garn synes det var kjempegodt å strikke av, de grå er Alaska og er det garnet som er benyttet i oppskriften. De spraglete er Treskogarn, helt GRUSOMT å strikke. Babysokkene er i Nallegarn.

Om meg

Bildet mitt
Hjemmeværende og litt jobb som BPA ved siden av. Fortsatt mamma til 5, selv om dem to eldste snart har nådd meg igjen. Kjøpt meg leilighet og funnet verdens beste kjæreste. Kunne ikke hatt det bedre enn nå. Selv om det fortsatt er skjær i sjøen. Veien blir til mens man går.

Følgere