søndag 28. november 2010

Kjole med kort arm og hette










I kveld har jeg sydd ferdig enda en kjole. Denne har fått korte armer og hette, og den har jeg faktisk komponert selv, hetten altså. Siden den er for stor for meg er den avbildet på hengeren.... Ca 40-42 er str.

Julegaver...igjen




Har strikket enda flere luer og votter som skal pakkes inn og legges under diverse juletrær;)


Luene er strikket i Easy med unntak av den blå som er i Viking Naturgarn. >Tovavottene er Fritidsgarn. Synes det er kjedelig og strikke ensfarget så jeg har mikset litt med farger.

tirsdag 16. november 2010

Min første kjole:)







Endelig fikk jeg tatt meg sammen og tatt turen opp på syrommet, og der ble jeg til jeg var ferdig å sy denne kjolen. stoff og mønster er fra Stoff og Stil. Syns den ble kjempefin jeg:)

lørdag 13. november 2010

Julegaver.....











men sier ikke til hvem;) Endel luer fra Sandnes tilbehør har sett dagens lys, strikket i Easy, på pinner nr 7 og 9 går det så det suser. Har strikket 4 stk de to siste dagene, med litt vottestrikk og skjeggmontering, inkludert litt julemesseaktiviter i helga, har det definitivt vært en hektisk helg. Motivvottene er Ola og Kari mønster fra en bok jeg ikke husker navnet på.

tirsdag 2. november 2010

Votter











Har strikket litt votter denne uka. Pirate mittens, str 10-12, strikket i litt ymse ullgarn og hjertevotter fra et hefte i Pt garn,str 2-4 år, et par i Karisma og ett par i Juvel.

Om meg

Bildet mitt
Hjemmeværende og litt jobb som BPA ved siden av. Fortsatt mamma til 5, selv om dem to eldste snart har nådd meg igjen. Kjøpt meg leilighet og funnet verdens beste kjæreste. Kunne ikke hatt det bedre enn nå. Selv om det fortsatt er skjær i sjøen. Veien blir til mens man går.

Følgere