torsdag 29. oktober 2009

Småpusk





Har bare srikket litt småtteri i det siste. Først strikket jeg fiskevotter uten fingerløyse i Safirgarnet som var i Oktober pakken. Også strikket jeg ankelsokker i Perfect med innslag av effektgarn som min mor har kjøpt i Tyrkia, det føltes nesten som å strikke med stålull.

Hemmelig venn Oktober

Her er innholdet i den fine pakken jeg fikk, To nøster labbetuss, fire nøster Safir, mønster på fiskefingervanter, solbærtoddy og en kjekk liten kutter. Det var ingen hint om hvem som kunne være min hemmelige venn, så jeg har ingen mulighet til å gjette. Uansett....jeg ble kjempeglad :)

fredag 16. oktober 2009

Julnissetøfler.

Fant disse tøflene inne på Drops`sider og synes dem var litt morsom. Heklet med Eskimo med krok nr 7, valgte å ga ned et nummer i fra det som er oppgitt i oppskriften...som du finner HER .
Tuppelura på de andre to bildene er min eldste datter som skal strikke seg tøfler, sier hun. Vi får se etterhvert:)




Tova votter

Har strikka votter til ungene i Fritidsgarn på pinner nr 6. Denne gangen ble dem så tovet at dem nesten var for små til hendene som skulle bruke dem. Men det gikk bra etter et par omganger med strekking:)

søndag 11. oktober 2009

Femininstrikk

Nå er også jeg eier av skjørtet fra Femininstrikk boka. Fikk for en tid tilbake en turkis cardigan av min mamma som jeg ikke helt visste hva jeg skulle bruke sammen med. Løsningen ble skjørtet som halve norge har strikket:) Garnet er Cotton Viscose og pinnenr 3

mandag 5. oktober 2009

Hat-heel socks

Dette er Oktobersokkene i Bodens sokkealong. Nå ser det ut som jeg har fått dilla på rosa og brunt men, men. Man tager hva man haver..rosa Perfect og brunt 7 Brødre på pinner nr 4. Strikket etter større barn i oppskriften for å få dem passe. Sprita dem opp med dusker og tvinnaband-

Alvekjolen min:)


Æ kan ikke dy mæ... Æ bare må skryte av nykjol`n min fra Alveskogen , syns den e skjitfin.

Free Newfie Mitten, Hobbybodens Oktobervott

Oktobervottene er ferdige, strikket i Perfect fra Sandnes og 7 Brødre på pnner nr 4. Vottene er strikket i disse fargene slik at dem passer til Stjernespekksjalet lenger ned i bloggen.

Sjal i Zauberball

Har vært ute og lett på nett etter et sjal som ikke så mange hadde laget og kom over dette på Ravleriet. Kastet meg ut i det som den store optimisten jeg er. Men FY som jeg har plagdes, ikke var det et mønster jeg klarte å lære sånn høvelig utenatt, og det var dårlig forklart. Hadde det ikke vært for at jeg tilfeldivis gløttet innom denne linken HER , hadde det nok ikke blitt noe sjal i det hele tatt. Men eselet i meg tok over og jammen ble det ikke ferdig til slutt. Strikket i Zauberball på pinner nr 4,5

Om meg

Bildet mitt
Hjemmeværende og litt jobb som BPA ved siden av. Fortsatt mamma til 5, selv om dem to eldste snart har nådd meg igjen. Kjøpt meg leilighet og funnet verdens beste kjæreste. Kunne ikke hatt det bedre enn nå. Selv om det fortsatt er skjær i sjøen. Veien blir til mens man går.

Følgere