mandag 28. desember 2009

Traumekjolen er ferdig

Hvorfor jeg kaller dette en traumekjole? Fordi jeg satt i Tromsø og strikket på den mens min kjære lå hardt skadet i respirator etter en alvorlig bilulykke. Med tankene på en helt annen plass en i strikkeheftet.som ble liggende igjen hjemme, ble det en god del strikking og like mye som måtte rekkes opp. Til slutt måtte jeg bare dikte slutten av mønsterrapportene. Det gikk med litt over 3 og ett halvt nøste Mor Åse Babyull og noen rester sisu i mønsterfargene. Billig kjole!

8 kommentarer:

malla-b sa...

Fin kjole du har laga. Håper dere har hatt ei fin jul, sjølv om den sikkert vart noko anneleis enn de hadde planlagt. Fyrste gongen eg er innom bloggen din. Det var mykje fint her.

glise sa...

Nais kjole!! Så fin du e på håret også da:) Juleklem fra nabokommunen.

gyldenkron sa...

Så flott kjole. Og jeg tenker du sikkert har et spesielt forhold til den kjolen også, etter alt dere har vært gjennom nå. Den bilen så ikke bra ut. Håper det går bedre med han nå, og at de fleste operasjoner er overstått. God bedring til han og dere.

Veronika sa...

Så flott kjol!!! Den kledde du virkelig bra:) Mitt første besøk i bloggen din, så nå skal jeg se meg om før jeg iler videre. Ønsker dere en flott jul videre.

Sølvi's blog sa...

Kjempeflott kjole du har stikka deg. Hvordan går det min din kjære?

Lisbeth Bula sa...

Kjære Snorkfrøken! Jeg føler med dere! For tre år siden var mannen min i en fæl ulykke også sent på høsten. Fløyet til Ullevål og ble på sykehus i to måneder og borte fra jobb ett år før han var sånn at han kunne begynne igjen.Så jeg forstår noe av hva dere går igjennom, særlig du som liksom skal holde ting sammen hjemme mens du skal være der for kjæresten din OG prøve å ta vare på deg selv.. Det nye året skal nok by på utfordringer men når det går framover så er det bra!!

Birkus sa...

Det var en utrolig flott kjole.
Det er ofte godt å bruke strikking som en avkobling fra omverden.

Du skriver du la igjen heftet hjemme, så jeg forstår det jo da slik at oppskriften da kommer fra hefte. Hva hefte er dette? Kunne virkelig tenkt meg å lage en sånn selv.

Havfrua sa...

Kjolen din ble kjempefin. Håper det går bra med din far og samboeren hans nå slik at dere kan se lyst på det nye året. Har tenkt mye på dere i jula. Mange varme juleklem

Om meg

Bildet mitt
Hjemmeværende og litt jobb som BPA ved siden av. Fortsatt mamma til 5, selv om dem to eldste snart har nådd meg igjen. Kjøpt meg leilighet og funnet verdens beste kjæreste. Kunne ikke hatt det bedre enn nå. Selv om det fortsatt er skjær i sjøen. Veien blir til mens man går.

Følgere