lørdag 6. juni 2009

Army inspired socks, junisokkene i Hobbyboden


Hobbybodens juni sokker er strikket i Jærbo mellanragg på pinner nr 3, kuttet maskeantallet ned til 80 masker, ellers er oppskriften fulgt til punkt og prikk. Det ble en mellomting mellom langstrømper og sokker. Knappene er noen eldgamle sprettet av en enda gamlere jakke jeg fant på kvisten etter min bedre halvdels pappa.


7 kommentarer:

Bitt@mi sa...

Åååhhh, de var skikkelig stilige:-)
Har kikket på denne oppskriten - var de vanskelig å strikke?
Ha ei flott helg videre!

Elins Strikkeri sa...

Knallstilige vart sokkane dine:)

Havfrua sa...

Har vært i tvil om jeg skulle orke å strikke de, syns ikke de var noe, men når jeg ser dine så har jeg ombestemt meg. Må ha de, bare må ha de:o). Nydelig var de.

snorkfrøken sa...

snorkfrøkenNeida ikke vanskelig i d hele tatt, vridd rett og vrang hele veien. Syntes de så så kjedelig ut i armyfarger så jeg tok sjangsen på flerfarget og dem ble jo slett ikke så dum!!!

Lille Rosin - litt om meg sa...

En sokkeoppskrift som jeg ikke har syntes fristet, ble hos deg til noe helt annet. Garnet gjorde seg og knappene var bare helt "prikken over ien". Skikkelig fine ble de.
Er det bichon friis du har eller havnaise?
Hilsen Lille Rosin

kdoris sa...

Så artige sokker. Ble helt herlige i det garnet

Liv sa...

En flott variant!

Om meg

Bildet mitt
Hjemmeværende og litt jobb som BPA ved siden av. Fortsatt mamma til 5, selv om dem to eldste snart har nådd meg igjen. Kjøpt meg leilighet og funnet verdens beste kjæreste. Kunne ikke hatt det bedre enn nå. Selv om det fortsatt er skjær i sjøen. Veien blir til mens man går.

Følgere