tirsdag 21. desember 2010

KJOLER

Har sydd kjoler i det siste. Den blå er fleece med ullboucle i hette og nede på armene, innfelt brun blonde i armer og nede på kanten, vintage motiv og en stooor blå knapp pynter hjertene-

Den sorte er sydd på bestilling til en god venninne som ville ha kjæresten sin med på kjolen:) Den er sydd i jersey fra S&S. Og eieren ble så fornøyd at hun like godt bestilte en til.

Den røde er min julekjole sydd av et rødt fleecepledd!!!!! Med bilde av barnebarnet mitt Mie i et hjerte og pepperkakemannborder på armene og hette i et stoff jeg en gang kjøpte for å sy adventskalender av, burde det helt klart være JUL snart:)


5 kommentarer:

Maria sa...

De kjolene ble utrolig fine. Å så personlige de blir med bilder på.

Skal tro om jeg kan driste meg til å takke deg for den flotte hemmelige pakken? Mannen mener bestemt at den kom fra Bjerkvik;-)

Kjenner du Beate Antonsen forresten? Mulig jeg har spurt deg om det før altså. Jeg er litt av et surrehue.

Ha en fin dag.

strikkendebombe.blogspot.com sa...

Du tipper rett når det gjelder Hemmelig venn gaven, håper du likte den:) Og ja jeg kjenner Beate Antonsen kjempegodt, Blir vel filletanta hennnes i og med at minn man er hennes onkel:)

Liv Irene sa...

Kjempefine kjoler du har sydd:)))

Kranmajola sa...

Kjempefine kjoler. Inspirerende. Har du laget mønsteret selv?

gyldenkron sa...

Kjempefine kjoler. Hadde jeg bare vært venn med symaskina. Men det er jeg ikke, så jeg får heller nyte det dere som er flinke på maskina lager.

Om meg

Bildet mitt
Hjemmeværende og litt jobb som BPA ved siden av. Fortsatt mamma til 5, selv om dem to eldste snart har nådd meg igjen. Kjøpt meg leilighet og funnet verdens beste kjæreste. Kunne ikke hatt det bedre enn nå. Selv om det fortsatt er skjær i sjøen. Veien blir til mens man går.

Følgere