fredag 10. april 2009

Påskepartyet fortsetter

Også er d dags att bada..........
I morges var jentene i full gang med påske-egg maling, dette er fast kotyme hvert år. Når eggene er tørket blir dem hengt opp i kjøkkenvinduet til pynt så alle både inne og ute kan nyte synet. Som dere ser er de veldig konsentrerte om jobben!

Her er litt påskedrikke og litt påbegynt kjole til meg selv. Den jægeren var goood:)


Påskeduken jeg broderte for ca 20 år side (huff nå hørtes jeg fryktelig gammel ut) ligger på stubordet hvert år og nåde den som søler noe sånt som feks rødvin på den, han ligger jammen tynt an.








Påskepynten som betyr mest får stå slik at alle ser den når dem kommer inn i stua, disse to har Emil laget, den høye på skolen og den lille runde laget han i barnehagen. Felix, vår lille firbente så også påskepynten og det resulterte i at den lille runde er det bare vrakrester igjen av.

2 kommentarer:

Vestlandsjenta! sa...

SÅ koselige bilder det var hos deg da!! Veldig kjekt med dette partyet altså!! Ha et strålende påskeparty videre og stikk gjerne innom!! :-)

Hege sa...

Hehe.. så herlig bilde av deg med alt skummet.. ser deg knapt oppi der.. artig

Om meg

Bildet mitt
Hjemmeværende og litt jobb som BPA ved siden av. Fortsatt mamma til 5, selv om dem to eldste snart har nådd meg igjen. Kjøpt meg leilighet og funnet verdens beste kjæreste. Kunne ikke hatt det bedre enn nå. Selv om det fortsatt er skjær i sjøen. Veien blir til mens man går.

Følgere