onsdag 10. februar 2010

Sokker lester,tøfler, votter, luer, ufoer, nytt på pinnene....

Litt til føttene er det også blitt: de røde er Tone M sine havskumsokker strikket i Sterk. Tovatøflene er laget av Ecologico på pinner nr 6. Herrelestene er av Big Fabel. De rosaog gule er Online og de blå (enda et par Tone M havskum) er 7 Brødre.

Votter i Mor Åse ullgarn, jeg liker disse hjertvottene kjempegodt.Det er Vimsensom har hatt dette mønsteret på Hønsegårdens vottalong i fjor.


Jakken til Karoline ble omsider ferdig den også. Den ble slengt i en krok uten armer...(jakken altså, ikke kroken;) fordi den som har laget oppskrifta hadde glømt av at det kanskje burde være plass til en jente med rygg og hode...
Eeeendelig ferdig med dette marerittet, begynte på den i sommer men det var et underlig mønster som overhodet ikke stemte med oppgitt størrelse. Måtte improvisere en god del her. Garnet er Milk and Honey på pinne nr 3,5. Forresten et veldig godt garn å strikke i!

Denne begynte jeg med på søndag, Nordlandskofta, bruker Mor Åse superwash og jeg har modifisert littegrann. Spennende prosjekt. Pinner nr 2,5 og 3,5.


Da jeg er usikker på hvilken rekkefølge bilde og tekst kommer når jeg skal blogge mer enn et et innlegg, kan det hende det blir litt gjetting underveis. Men skitt au se på bilder...

1 kommentar:

Havfrua sa...

Så utrolig mye fint du har strikka og har på pinnen. Likte de hjertvottene og har prøvd å finne mønsteret på hønsegården men fant det ikke. Kan du gi mæ et tips om kor det ligg:o)

Om meg

Bildet mitt
Hjemmeværende og litt jobb som BPA ved siden av. Fortsatt mamma til 5, selv om dem to eldste snart har nådd meg igjen. Kjøpt meg leilighet og funnet verdens beste kjæreste. Kunne ikke hatt det bedre enn nå. Selv om det fortsatt er skjær i sjøen. Veien blir til mens man går.

Følgere